2010. augusztus 4., szerda

kiállításmegnyitón

voltam hétfő délután. Pontosabban lettem volna, de a nagy izgalomban egy nappal hamarabbi dátum került a meghívóra. Sebaj. Rettenthetetlen vagyok. Mentem másnap is, akkor már nem hiába. :) Az egri Pillangó Art hirdetett egy pályázatot (erről itt olvashattok) és a pályaműveket két hétre kiállítják az Agria Parkban. Nagyon ötletes alkotások születtek mindhárom (Re, Édi, Turi) kategóriában - bár a Re kategória művei tőlem nagyon távol állanak. Félreértés ne essék, nem az újrahasznosítás gondolata végett. Több olyan ember alkotása is kiállításra került, akiknek a blogját olvasom. Számomra az volt a legnagyobb élmény, hogy ezeket az alkotásokat végre élőben is láthatom, nem csak fotókon. Azt tudtam, hogy Lidércke és Viki egy-egy táskáját láthatom majd, de nagy meglepetés volt, mikor Mánfai Kinga nevét három alkotás alatt is megpillantottam. (Olyasmi érzés volt tegnap, mint amikor márciusban ugyanebben a boltban rábukkantam FércJutka zsebrémeire és gombjaira.) Aztán eszembe jutott, hogy talán nekem is pályáznom kellett volna valamivel, de mire mindez a megnyitó előtt egy pár perc leforgása alatt végigsuhant a fejemen, már javában tartott az ünnepi beszéd, sőt, tapsoltuk meg a nyerteseket. :) Sajnos az ismeretlen ismerőseim nem nyertek díjat, de az üzletben elhelyezett dobozba bedobtam a nevüket, hátha ők kapják a legtöbb szavazatot, és hátha árulhatják ebben az üzletben (is) portékáikat. Én nekik szurkolok! :)

5 megjegyzés:

  1. köszönöm a beszámolót!!!!! és a linket :))

    VálaszTörlés
  2. Igazán nincs mit! :) Annyira csodaszép az övtáskád... Még sokkal szebb, mint a képeken! :) Remélem, nem csalódtál az eredmények miatt!

    VálaszTörlés
  3. Drága vagy, köszönöm én is. :)))

    VálaszTörlés
  4. eddig szerencsére még mindenki azt mondta, élőben még szebb, de én el sem merem hinni, ez annyira jó :))
    ja és dehogy csalódtam, biztosan komoly volt a felhozatal - mivel még sosem vettem részt ilyenen, és ugye a pályázatokat sem láttam még, elképzelésem sem volt/nincs, mivel érdemes ilyesmire jelentkezni, úgyhogy így is nagyon örülök, hogy egyáltalán ott lehet :)

    VálaszTörlés