2011. május 4., szerda

Tündéri Lonka

volt olyan kedves, hogy újabb díjat adott nekem. (Köszönöm szépen!) Már majdnem egy hónapja találtam a blogján, de még nem volt időm kitenni. (Megnyugtatnék minden erre tévedőt, hogy megérte ez a majdnem 2 hónapnyi blog-szünet, ugyanis ötös lett a szakdolgozatom. A neheze, az államvizsga még hátra van, ennek ellenére megpróbálom nem elhanyagolni a blogot.)



10 bloggernek kell továbbadni, de remélem, senki nem veszi rossz néven, ha én ezt most csak Beának adom tovább.

3 megjegyzés:

  1. Kriszti! Kreatívkodni tessék! Hiányom van:)
    Láthatlak valamikor?:$

    VálaszTörlés
  2. Nagyon aranyos vagy. :)
    Mostanában leginkább csak tanulok, ugyanis sűrű vizsgaidőszak előtt állok. :(
    Nemsokára végzek a vizsgákkal (legalábbis minden erőmmel ezen vagyok), és aztán ha megérkezik a valódi nyár, beindulok én is. De tudod, első a suli... (Most egy hatalmasat sóhajtottam.)

    VálaszTörlés
  3. Szia Kriszti!

    Köszönöm a díjat, igazán megtisztelő! Azonban én már a blog indítása előtt tudtam, hogy nem lesz időm és energiám ezeknek a díjaknak a továbbítására. Ahhoz is ritkán jutok, hogy mások blogját olvasgassam, pedig annyi csudát lehet már látni. Ha nem haragszol én nem tenném ki a képet, mert tisztességtelennek érezném, hogy utána nem adom tovább. Az, hogy gondoltál rám azonban tényleg jól esik, és szorítok az államvizsgádhoz!!! A blogod pedig nagyon tetszik, sokszínű, vidám és életszerű. Köszönöm még egyszer: Bea-nemez

    VálaszTörlés